Навіґативний ланцюжок

Відкриття нового пакувального комплексу
21 липня 2019

Відкриття нового пакувального комплексу

У липні 2019 року на «ЮГцемент» філії  ПРАТ «Дікергофф Цемент Україна» відбувся запуск нового додаткового пакувального комплексу тарованого цементу. Відтепер, завдяки збільшеним потужностям виробництва тари Дікергофф, ринок України поповниться додатковими об’ємами якісного, перевіреного та надійного продукту для будівництва.Нова пакувальна лінія Дікергофф збільшить об’єми виробництва якісних цементів на 350 тис. тонн в рік. Додатковий пакувальний комплекс оснащений новітнім обладнанням із передовими технологіями виробництва.

Відтак, для оптимізації процесу виробництва, екологічності підходу  та зручності клієнтів були впроваджені  наступні зміни:

  • Повністю автоматизована палетопакувальна система із мінімальним впливом людського фактору на виробничий процес;
  • Технологія пакування палети stretch hood, що забезпечує надійність та довший термін зберігання тари при будь-яких умовах навколишнього середовища;
  • Власне складське приміщення;
  • Швидке відвантаження тари в автотранспорт;
  • Можливість доставки палет вагонами із спеціальними захисними подушками для збереження цілісності упаковки під час транспортування;
  • Білий тришаровий гофрований матеріал мішку для захисту від пошкоджень під час транспортування та від фальсифікату;
  • Обєм пакування палети – 1,4т цементу.

Трубуючись про екологію та умови праці, були встановлені системи захисту навколишнього середовища від впливу  виробничого процесу,  тому числі і надпотужні фільтри для забезпечення екологічності виробничого процесу  та підтримання безпеки праці.

Впровадження нової пакувальної лінії допоможе збільшити виробництво тари в 2 рази. Це означає, що завдяки зростанню випуску об’єму тарованого цементу «ЮГцемент» філії ПРАТ «Дікергофф Цемент Україна», ринок України поповниться об’ємами якісного та надійного цементу, а кількість будівництв із використанням високоякісних та перевірених матеріалів збільшиться. Будуємо міцне та надійне майбутнє разом з Дікергофф!