Навіґативний ланцюжок

Увага, споживачі!!! Небезпека використання підробленого цементу
21 травня 2015

Увага, споживачі!!! Небезпека використання підробленого цементу

Для того щоб захистити себе від підробки в першу чергу треба упевнитись в тому що ви купуєте цемент від виробника, який гарантує якість продукту сертифікатами та іншими документами. Якщо у вас не має можливості купити цемент безпосередньо у виробника, дізнайтесь про авторизовані точки продажу де вам буде зручніше придбати цемент. Намагайтесь не купувати цемент на стихійних ринках. Частіше за все в таких місцях можна зустріти фальсифікат. Уважно читайте маркування на упаковці, де обов’язково повинно бути зазначено повну назву/марку цементу, номер ДСТУ (чинний повинен бути Б В.2.7-46:2010), вагу, цільове призначення, контактну інформацію про виробника, штрих код продукту, умови зберігання, додаткові захисні знаки використані проти контрафакту.

Якщо ви придбали неякісний товар то на вас чекають наступні ризики:

- неправдиве позначення марки цементу на мішку (наприклад, купили марку 500, а отримали марку 400);

- недоважування цементу (вага цементу може бути меншою аніж вказано на мішку);

- вміст незнайомих та шкідливих домішок, які впливають на якість цементу та можуть вплинути на ваше здоров’я (порушення санітарно гігієнічного та радіаційного контролю);

- недовговічність будівлі (тріщини, втрата несучої здатності, завали); - ризик впливу високих або низьких температур, корозія.

- марно витрачені гроші, або збільшення фінансових витрат, у випадку ремонту;