Навіґативний ланцюжок

Тарований цемент на «ЮГцемент» філії
04 серпня 2019

Тарований цемент на «ЮГцемент» філії

В новій пакувальній лінії запроваджено виробництво трьох марок цементу виробництва «ЮГцемент» філії: ПЦ II / А-Ш 500, ПЦ II / Б-Ш 400, СС ШПЦ 400.

  • Цемент ПЦ II / А-Ш 500

Даний цемент, завдяки високим показникам міцності оптимально підібраним строкам тужавіння, має дуже широкий потенціал до застосування від фігурних елементів мощення до газобетону. Також цей цемент є найкращим для виробництва високофункціональних бетонів, прикладом чого є його застосування в будівництві фундаментів вітрових електростанцій в південній частині України.

  • Цемент ПЦ II / Б-Ш 400

Цемент ПЦІІ/Б-Ш-400-Н володіє помірними показниками набору міцності та подовженим терміном початку тужавіння, що дозволяє його зручне застосування у виробництві бетонних сумішей (класу за міцністю до В40) та розчинових сумішей. Властивості цього цементу дозволяють забезпечити зручне транспортування, виготовлених на його основі, бетонних та розчинових сумішей на великі відстані і запобігти утворенню тріщин в конструкціях в наслідок температурного напруження. Особливо чудово цей цемент себе зарекомендував при зведенні портових конструкцій нових зернових терміналів в Миколаївській області.

  • Сульфатостійкий цемент СС ШПЦ 400 Д60

Сульфатостійкий цемент виробництва Дікергофф відтепер представлений на ринку України також і тарованому вигляді.  Використання сульфатостійкого цементу ССШПЦ 400 Д0 доцільне для робіт у середовищах, які експлуатуються в умовах великої кількості сульфатів, а саме при будівництві бетонних та залізобетонних конструкцій, що експлуатуються в портових та прибережних зонах, зведенні довгомірних конструкцій мостів, тунелів , пристаней, гідротехнічних споруд  та при будь-якому приватному будівництві, що контактує із водним середовищем або частково підноситься над водою.

Всі перераховані цементи та бетони на їх основі були досліджені на стійкість до агресивної дії морської води, та було отримано позитивний результат. Як наслідок ці цементи є рекомендованими Державним науково-дослідницьким інститутом будівельних конструкцій під керівництвом професора Шейніча Л. О. при зведенні бетонних конструкцій, які знаходяться в контакті з морською водою.

Всі цементи Дікергофф мають сертифікацію в системі УкрСЕПРО державним підприємством «Орган з сертифікації цементів «СЕПРОЦЕМ» на вiдповiднiсть вимогам ДСТУ Б В.2.7-85-99.