Навіґативний ланцюжок

FABU EUROPIAN BUILDERS CUP 2019
01 липня 2019

FABU EUROPIAN BUILDERS CUP 2019

FABU EUROPIAN BUILDERS CUP 2019 – це дводенний чемпіонат клубних Європейських будівельних компаній та команд.

Збірна команда Dyckerhoffбула створена в червні 2019 за підтримки адміністрації та профспілкової організації. Складається з представників 2 цементних заводів (м.Здолбунів, Рівненська обл. та смт.Ольшанське, Миколаївська обл.) та центрального офісу (м.Київ). Історія футбольних колективів виробничих підрозділів має давню історію. При заводах завжди проводили змагання, спартакіади між відділами, приймали участь у турнірах районного, місцевого та обласного рівнів.

В перший ігровий день було у нашої команди було дві гри. Проти команди ETB гра вийшла цікавою, напруженою, драматичною і навіть по-спортивному жорсткою, але… цю зустріч ми програли2-1. Другий матч проти AGROMAT 35+ (майбутні чемпіони) наша команда поступилась з рахунком 1-8, варто зазначити, що було грати дуже тяжко і дуже цікаво проти колишніх професійних футболістів.

Другий ігровий день. Матч Dyckerhoff проти збірної FABU – перша довгоочікувана перемога 4-3. Гарний настрій, щасливі колеги-вболівальники. Друга гра проти NOVOBUDOVA закінчилась з рахунком 4-3 на нашу користь. Матч був непростим, але ми перемогли і 3 залікових бали наші. В грі з TERMIK ми поступились з рахунком 2-6. Це був останній матч в групі, пізній вечір, втома та спека дались в знаки.

Турнір завершився з результатами: збірна FABU – 0 балів і як наслідок 6 місце, Dyckerhoff набрав 6 балів, як і NOVOBUDOVA та ETB, і розділив з ними місця з 3 по5, TERMIK з 12 балами стає срібним призером, а AGROMAT 35 набирає 15 балів і стає чемпіоном.

Футболісти Dyckerhoff отримали кубок «За волю до перемоги» та диплом учасника турніру.